Cand viata te suna si raspunzi

mutari-internationaleNu pot sa ma plang. Am avut o viata frumoasa plina de evenimente placute. Nu pot sa zic ca sunt o persoana nefericita din cauza circumstantelor in care m-am format ca om. Nu, consider ca cumva, destinul m-a protejat inseajuns de bine incat sa nu trebuiasca sa fac eforturi foarte mari. Poate ca asta e si din cauza faptului ca sunt foarte pozitiva.

La o adica daca ai alternativa de a zambi sau a sta incruntat, cred ca mai bine in orice situatie este sa zambesti. Asta naste in tine in timp acel sentiment de “ totul e posibil”. Scoala pot sa spun ca nu mi-a placut in mod exceptional. Nu mi-a placut sa fiu acolo, nu mi- a placut ce aveam de studiat, nu am considerat ca ma poate ajuta extraordinar de mult in viata. Un singur lucru m-a invatat in schimb si anume ca in viata asta, e bine sa stii sa iti faci prieteni. Daca ar fi sa iau toate scolile la care am fost la rand, cred ca le pot insuma, ca suma prieteniilor pe care le-am legat de-a-lungul timpului. Si ce sa vezi, uite asa am ajuns sa pic mereu in picioare. Am un grup mare de prieteni cu care tin legatura constant. O fac pentru ca am descoperit ca asta ma ajuta in viata personala. Acum cateva saptamani un prieten de la o firma concurenta celeia la care lucrez mi-a propus ceva.

Mi-a propus sa vin sa lucrez pentru ei. Dar nu oricum. Este vorba despre un job extern. Un job in afara tarii, in Anglia. Cu zambetul pe buze am acceptat si am inceput sa caut mutari internationale pentru a vedea cum voi face cu mutarea mea acolo. Am gasit destul de usor o firma care se ocupa cu mutari internationale si am discutat onorariul. In mod normal nu m-as gandi sa plec cu ceva de aici insa firma plateste relocarea, asa ca nu are sens sa nu iau cu mine tot ce imi este necesar. Am gasit preturi acceptabile si mi s-a recomandat ca un serviciu de buna calitate transportsigur.ro si am decis sa ii folosesc. Abia astept sa iau viata de la capat acolo.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *