Cat de des te uiti in oglinda?

cat-de-des-te-uiti-in-oglindaCa femeie  ar trebui sa spun ca stau doar in fata oglinzii. Ei bine, nu, eu ma uit foarte rar in oglinda. Doar cand merg undeva. Ma uit sa vad daca imi stau bine hainele. Sau daca mi-am aranjat bine parul. In rest nu ma prea uit. Adevarul e ca nici nu prea am oglinzi prin casa. Am una in baie si una in camera fetelor. Atat. Citeam undeva ca o tipa a renuntat de tot la oglinda. Si ca asta i-a oferit o stare de bine.

Oglinda e utila de cele mai multe ori. Insa daca ajungi sa stai doarc u ochii in ea, deja e prea mult. Eu de exemplu nu am in poseta oglinda. Daca simt nevoia unui retus, merg la baie, daca sunt intr-un local. Daca nu ma uit intr-un geam, o vitrina ceva.:))) Stiu pare aiurea. Dar nu-mi place sa am oglinda la mine. Daca se sparge? Nu vreau mai mult ghinion decat am deja in viata mea.

Se mai spune si ca ochii sunt oglinda sufletului. Asta mi se pare cea mai frumoasa fraza. Si e cat se poate de adevarata. Ochii unui om, pot spune multe despre el. Daca e bun, daca e rau, daca se bucura sau nu. Eu cel putin, cand ma uit in ochii fetei mele, imi dau seama imediat daca ma minte sau nu. Sau in ochii sotului. Prin urmare, raspunsul la intrebarea de mai sus e: foarte rar. Ocazional. Poate de cateva ori pe saptamana.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *