Filmul Ferma Animalelor

ferma-animalelorFilmul Ferma Animalelor este extreme de frumos, contine imagini interesante care prezinta animale imbracate in haine de oameni, care au fel si fel de ocupatii, merg prin carciumi si isi dau fel si fel de intalniri si la un moment dat in film se sugereaza ca animalele sunt mai presus decat oamenii.

In film intalnim fel si fel de animale, cum ar fi vaci, porci, capre, magari si cai si fel si fel de animalute care au puterea lor si rolul lor in film si au o ocazie deosebita de a ne impresiona prin caracterele umane si taria lor de caracter. Sunt niste animalute frumoase demne de toata stima si care ne impresioneaza deaorece sunt personificate si intruchipeaza personaje din lumea noastra umana. Eu cred ca acest film merita urmarit de persoane de toate varstele, are trasaturi frumoase fiecare personaj si in primul rand este ceva important sa credem ca regizorul a gasit niste personaje atat de interesante pentru a isi zugravi prototipurile umane pe care doreste sa le zugraveasca.

Eu cred ca ferma animalelor este o animatie comica savuroasa care este preferata de copii si de adolescenti si prezinta un cadru spectaculos, in care animalele domina si ar fi in stare sa treaca si de autoritatea oamenilor pentru a isi indeplini planurile lor.
Este ceva spectaculos, care merita vazut si sunt sigura ca va va ramane in amintire peste mult timp.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *