In spatele culiselor

marturii-nuntaFemeile viseaza la acea nunta perfecta inca din vremea adolescentei. Se gandesc la cum si-ar dori sa arate rochia lor de mireasa, la cum ar trebui sa fie imbracate domnisoarele de onoare, la cum sa fie decorat localul, la ce flori sa aleaga, la ce pantofi sa poarte. Se gandesc in detaliu pana si la cum sa le fie aranjat, coafat parul, pentru a le pune in evidenta.Se gandesc la ce tip de machiaj li s-ar potrivi. Da, intr-o prima faza, cea imaginativa, femeile se gandesc foarte mult la lucrurile ce tin de aspect. Apoi intervin detaliile de natura administrativa, acelea care de fapt le vor da ceva batai de cap, daca nu sunt luate din pripa.

Fiind mai visatoare, femeile uita de partea aceasta administrativa initial, lasandu-se purtate de imaginatie, intr-o alta lume, una in care nicio grija de natura financiara si organizatorica nu exista. Insa, atunci cand revin cu picioarele pe pamant si isi dau seama ca trebuie sa se ocupe de fiecare aspect in parte, ca trebuie sa planifice si sa organizeze totul pana la cel mai mic detaliu, ca trebuie sa caute cele mai potrivite invitatii, sa stabileasca unde va sta fiecare invitat, sa ia pulsul pietei pentru a face cele mai bune “deal-uri”, alegeri, privind localul, meniul, formatia. Trebuie sa se gandeasca bine la ce tip de meniu sa aleaga si cum sa procedeze astfel incat sa nu fie nici prea costisitor pentru invitati, caci altfel, alegand un meniu scump, risca sa se trezeasca cu un numar mult mai redus de invitati.

Un element important, mai ales pentru ca raman ca si amintire, sunt marturiile de nunta. Pe invitatiisuperbe.ro poti gasi marturii nunta, sub diverse forme: figurine de sticla, marturii din ceramica, rame foto, borcanase si sticlute, saculeti si cutiute, semne de carte, marturii din scortisoara, marturii din metal, lumanari.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *