Karturile pentru copii sunt simplu de manevrat si sigure, numai bune pentru distractie garantata

In copilarie cei mici se plictisesc foarte rapid de jucariile din jurul lor. Pe masura ce cresc jucariile pe care le foloseau in trecut incep sa nu mai fie asa de atragatoare, isi doresc unele noi cu functii mai speciale, jucarii care sa le mentina atentia.

Cel mai bine este ca la varste ceva mai mari copiii sa aiba si vehicule pe care le pot conduce sub supravegherea parintilor, de exemplu karturi. Karturile se pot comanda rapid din orice magazin online de masinute, preturile nu sunt asa de mari, sunt solide, din materiale rezistente, se pot manevra simplu, sunt recomandate pana la varsta de noua ani si chiar la varste mai inaintate. 

Spre deosebire de masinile clasice electrice pentru copii un kart cumparat dintr-un magazin online de masinute va putea fi folosit si in intreceri sau chiar in cadrul unor competitii sportive pentru copii. Karturile moderne au sisteme inovatoarede tractiune frontala care permit variatii de viteza si drift-uri uimitoare, vitezele atinse pot ajunge si la 16-20 km pe ora, autonomia bateriilor este de pana la o ora, chiar doua trei ore pentru modelele mai puternice. 

Constructia unui kart este simpla, acceleratorul si frana sunt pe aceeasi pedala, actionarea lor e simpla, rotile din fata pot fi gonflabile, iar incarcarea baterieie dureaza pana la 12 ore. Pozitia corpului in kart electric este una sigura datorita scaunului special, rotile mari de cauciuc garanteaza si ele o deplasare de calitate si tractiune buna pe toate tipurile de teren. In spate karturile au doua roti mobile din cauciuc pentru o pivotare foarte buna din mers si la viteza. 

Ghidonul permite celui care sta in kart electric sa controleze excelent vehiculul si sa invete foarte simplu cum sa-l manevreze mai ales in curbe. Sistemele cu viteza controlata, disponibile si in cazul modelelor de la Nichiduta, permit accelerari treptate si incetiniri pentru o mai buna manevrare a kartului. Pe Nichiduta gasiti karturi pentru copii de calitate, la preturi bune, cu scaune cu centura de siguranta, montabile pe trei pozitii, viteze dinamice, motoare puternice. Nichiduta ofera 24 de luni garantie, transport rapid gratuit, plata prin diverse instrumente moderne sau clasice, in permanenta aveti la dispozitie consultanti specialisti pentru informatii despre produse si livrari.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *