Tabloul canvas – o idee de cadou

tablou-cavansBarbatii sunt aceia pentru care este intotdeauna dificil de ales un cadou cu stil, mai ales daca nu sunt fumatori, sau daca nu au hobby-uri speciale, ceea ce ar usura oarecum situatia. E usor sa-i alegi unui barbat o macheta noua de masina, daca este pasionat de asa ceva, sau o cutie de trabucuri si un brandy bun daca este impatimit al acestui gen de rasfaturi, la fel cum ii poti oferi o bricheta speciala… Insa, ce te faci cand barbatul pentru care trebuie sa gasesti un cadou este un tip simplu, fara prea multe pretiozitati sau hobby-uri, fara particularitati deosebite, in schimb este colegul de treaba, pe care tot timpul te poti baza si care merita un gest frumos.

Pentru situatii in care nu stii sub nicio forma cum s-o scoti la capat, exista intotdeauna artmaniacs.ro si minunatele lor tablouri canvas, cele care vin intr-o multime de forme si cu o multime de teme, fara sa mai vorbim de variantele pe care le poti personaliza, astfel incat nu ai cum sa dai gres alegand un astfel de cadou. Poti opta pentru un colaj foto, insa ideea va fi destul de greu de dus la indeplinire daca nu ai macar cateva poze de rezolutie mare cu persoana pentru care este cadoul, astfel incat sa poata fi un produs de calitate. O idee buna ar fi sa te gandesti la un tablou canvas din gama Magic Word a celor de la Artmaniacs, in care sa pui cuvinte frumoase care sa exprime aprecierea pentru persoana respectiva, sau pur si simplu un mesaj simbolic.

Daca este un pasionat de masini si motoare, poti alege tablouri canvas deco cu imagini auto-moto vintage sau poti opta pentru o tema Urban Art daca crezi ca i s-ar potrivi mai bine, sau poate pentru un tablou canvas cu imagini ale oraselor lumii, daca este pasionat de calatorii.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *